Levering & Fragt

Jeg bestræber mig på at afsende din ordre indenfor 1-4 hverdage. 
Der kan i særligt travle perioder forekomme ekstra leveringstid, da alle produkter hos Munikum er håndlavet af mig, Marie. 
Specialbestillinger kan i nogle tilfælde have en smule længere leveringstid. 

Du kan vælge at få sendt din ordre med Dao eller GLS. Begge dele er til pakkeshop. Ønskes der en specifik pakkeshop, skal dette noteres i kommentarfeltet i kurven. Ellers vælges der den pakkeshop nærmest din adresse.

Priser
Dao pakkeshop: 41,-    (Leveringstid 2-4 dage)
GLS pakkeshop: 45,-    (leveringstid 1-2 hverdage)

Ved køb for 499,- og derover får du gratis fragt. 

OBS: på ordrer med en værdi over 1000,- kan der kun vælges GLS som fragtfirma. Dette skyldes den erstatningssum, som fragtfirmaerne hver især giver. Dao dækker desværre kun op til 1000 kr - hvorimod GLS dækker op til 4500 kr. 🙂

Når din ordre er sendt, vil du modtage en bekræftelse samt trackingnummer, så du kan følge din pakke. 

Afhenter du ikke din pakke i pakkeshoppen indenfor den tidsramme, som er givet af fragtfirmaet - så vil den blive sendt retur til mig. Jeg vil i så fald kontakte dig, så vi kan aftale, hvad der skal ske med din ordre. Ønsker du pakken sendt igen, så påhviler den nye fragtpris dig som køber. 

Munikum tager ikke ansvar for forsinkelser og fejl forårsaget af fragtfirmaerne. I tilfælde af mistet pakke, vil Munikum naturligvis sende en ny ordre uden beregning.